Tarina meistä

MISTÄ KAIKKI ALKOI..

Kolme naista tapasi yli kymmenen vuotta sitten punaisen tuvan eteisessä, yksi pitkä, yksi pätkä ja yksi siitä välistä. Suurella sydämellä, samanlaisella huumorilla, rakkaudesta luontoon ja ihmisyyteen. Unelmoiden ja haaveillen, että joskus meillä on oma punainen tupa, jossa lapsilla on mahdollisuus olla oma itsensä ja kukoistaa juuri sellaisena kuin on.


Elina Nousiainen

Sosionomi (AMK)
Ratkaisukeskeinen työnohjaaja

Elina ryhtyi unelmoimaan omasta pienryhmäkodista astuttuaan ensimmäisen kerran harjoittelijana lastensuojelunmaailmaan ja ihanaan kodinomaiseen sijaishuollon yksikköön. Unelman täyttyminen sai odottaa useamman vuoden, muutaman tutkinnon, muutaman työpaikan, esihenkilön työtä, työnohjausistuntoja, matkailua, hiekkalaatikon reunalla istumista, pilatesta ja musiikkia.

Elina haluaa ennen kaikkea panostaa työryhmän jaksamiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja työssä viihtymiseen! Kaikkein paras aikuinen lapselle on hyvinvoiva aikuinen! 

Kirsi Rantala

Lähihoitaja


Kirsi tiesi jo pikkutyttönä, että töitä olisi mukava tehdä lasten ja nuorten parissa. Päiväkotimaailma oli ihana oppi lasten kanssa tehtävästä työstä, mutta se ei pidemmän päälle riittänyt vaan haastetta piti saada lisää. Neljä vuotta sitten Kirsi oli mukana luomassa uutta palvelumuotoa ennaltaehkäisevään työhön. Sen kokemuksen myötä Kirsi tiesi, että vielä jonain päivänä toteutuu haave omasta sijaishuoltoyksiköstä. 

Takanaan Kirsillä on kaksitoista vuotta lastensuojelutyötä ja sen myötä sydäntä lähellä on ollut ajatus siitä miten tehdä tätä työtä vieläkin paremmin!

Marianne Piltti

Sosionomi (AMK)
Nepsy-valmentaja

Marianne tutustui jo pienenä koululaisena ollessaan lastensuojeluun ystävänsä kautta, joka oli sijoitettuna lastenkotiin. Jo silloin häntä houkutteli mahdollisuus tehdä lastensuojelutyötä. Elämä vei kuitenkin mennessään ja tutuksi tulivat monet eri ammatit sekä koulutukset lastenhoidon parissa. Viimeiset kaksitoista vuotta ovat menneet nauttiessa lastensuojelutyön maailmasta. Niistä on saatu elämänmittaisia ystävyyksiä ja mahtavia kokemuksia.

Marianne on koko työhistoriansa tukenut lapsia kasvamaan ja löytämään oman polkunsa sekä paikkansa elämässä, kannustaen heitä yrittämään vielä pikkuisen enemmän ja auttanut heitä tavoittelemaan tähtiä taivaalta!


Otathan meihin yhteyttä, niin jutellaan! ❤


SOSIAALIPALVELUT OMATAIVAL OY
Y-TUNNUS 3140971-4

%d bloggaajaa tykkää tästä: